20.8.2014 klo 8:30-10:30 Venäjän kaupan aamiaisinfo kutsutilaisuus eBuustin asiakasyrityksille kansainvälistymiseen ja verkkokauppahankkeille

Aika: ke 20.8.2014 klo 8:30-10:30
Paikka: H.Liljeroos Oy, Kehräsaari, Laukontori 1, A-rappu, kokoustila VillaVintti 1

Kyseessä on eBuustin järjestämä avaustilaisuus osana Pirkanmaalta Pietariin työnimellä kulkevaa hanketta, minkä avulla on tarkoitus auttaa yrityksiä kansainvälistymään ja samalla viedä ryhmä Pirkanmaalaisia verkkokauppahankkeita Pietariin verkostoitumismatkalle.

Aamiaistilaisuudessa saat tietoa minkälaisia palveluita Tredealta ja muilta suomalaisen yritysten kaupankäynnin edistämiseen löytyy, Kauppakamari, Finnpro ym. Paikalla tapaat Tredean edustajina Itämeren alueen kehityspäällikkö Päivi Nahkolan, Venäjän viestintäkoordinaattorin Olga Javiksen. Venäjän kaupankäyntiin ja markkinointiin erikoistuneen yrityksen, sekä alueelle palveluita tarjoavia yrityksiä mm. Itella, Matkahuolto, Lingoneer.

Kyseessä on kutsutilaisuus pienille Pirkanmaalaisille kansainvälistyville eBuustin asiakasyrityksille. Verkkokauppaprojekteille, kun suunnitelmissa on laajentaa kaupankäyntiä Venäjän markkinoille tai ovat jo toimintaansa sinne avanneet, mutta tarvitsevat siihen apua ja lisää buustia.

Tarkempi ohjelma julkaistaan elokuun alussa.

Tilaisuus on maksuton kutsutilaisuus. Paikkoja on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Aamiaistarjoilu klo 8:30 alkaen. Luennot alkavat noin klo 8:45.

Ilmoittautuminen seminaariin sähköisesttäältä

Lisätiedot ja yhteydenotto:
www.ebuusti.fi
projektipäällikkö Mauri Autonen
mauri.autonen@ensimetri.fi
puh. 0400 834 204

Yhteistyössä:

itellamatkahuolto