26.11.2014 klo 8:30-10:30 Kansainvälisen kaupan aamiaisseminaari. Verkkokauppa Venäjällä. Verkkokaupan tulevaisuuden näkymät Venäjällä, markkinointikanavat, kauppapaikat, verkostoituminen, paikalliset toimintatavat. eBuustin asiakasyrityksille verkkokauppahankkeille ja kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiseen

Aika: ke 26.11.2014 klo 8:30-10:30
Paikka: H.Liljeroos Oy, Kehräsaari, Laukontori 1, A-rappu, kokoustila VillaVintti 1

Aiheina mm. verkkokaupan tulevaisuuden näkymät Venäjällä, markkinointikanavat, kauppapaikat, verkostoituminen, paikalliset toimintatavat. Kyseessä on kutsutilaisuus pienille Pirkanmaalaisille kansainvälistyville eBuustin asiakasyrityksille. Verkkokauppaprojekteille, kun suunnitelmissa on laajentaa kaupankäyntiä Venäjän markkinoille tai ovat jo toimintaansa sinne avanneet, mutta tarvitsevat siihen apua ja lisää buustia.

Tilaisuus on jatkoa 20.8.2014 pidetylle, osana eBuustin järjestämää Pirkanmaalta Pietariin työnimellä kulkevaa hanketta, minkä avulla on tarkoitus auttaa yrityksiä kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiseen ja samalla viedä ryhmä Pirkanmaalaisia verkkokauppahankkeita Pietariin verkostoitumismatkalle. eBuustin asiakasyrityksille ja verkkokauppahankkeille.

Luennoitsijoina:

Pasi Pietarinen, Xtream Media

– Verkkokauppa Venäjällä yleisesti
– Mitä Suomalaiset yrityksen tulee huomioida verkkokaupan aloittamisessa Venäjälle
– Markkinointikanavat Venäjällä
– Verkkokauppa alusta, jota hyödyntää useampi kauppias
– Tilausprosessi
– Venäjän verkkokaupan SWOT

Sisältö paneutuu ostotottumuksiin, verkkokaupan rakentamiseen sekä markkinointiin. Lopuksi SWOT-Analysi, lyhyt yhden sivun kuvaus, siitä mitkä tekijät vaikuttavat Venäjän verkkokaupan näkymiin lähitulevaisuudessa varsinkin rajojen yli tapahtuvan verkkokaupan osalta.

Heikki Salo, toimitusjohtaja Valomo Osuuskunta

– Miksi yrittää yksin kun joukossa on voimaa
– Kulujen minimointi
– Voi keskittyä omaan parhaaseen osaamiseensa

Mauri Kivistö, toimitusjohtaja Magnum Finland OY

– Millä eväillä vientiin, kokemuksia Venäjän kaupasta ja paikallisista toimintatavoista, kulttuurista

Aamiaistilaisuudessa saat tietoa minkälaisia palveluita Tredealta ja muilta suomalaisen yritysten kaupankäynnin edistämiseen löytyy, Kauppakamari, Finnpro ym. Paikalla tapaat Tredean edustajana Itämeren alueen kehityspäällikkö Päivi Nahkolan. Venäjän kaupankäyntiin ja markkinointiin erikoistuneen yrityksen, sekä alueelle palveluita tarjoavia yrityksiä mm. Itella, Matkahuolto, Lingoneer.

Tilaisuus on maksuton kutsutilaisuus. Paikkoja on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Aamiaistarjoilu klo 8:30 alkaen. Luennot alkavat noin klo 8:45.

Ilmoittautuminen seminaariin sähköisesttäältä

Lisätiedot ja yhteydenotto:
www.ebuusti.fi
projektipäällikkö Mauri Autonen
mauri.autonen@ensimetri.fi
puh. 0400 834 204