DIGIMARKKINOINTI, SOSIAALINEN MEDIA JA INTERNET -MARKKINOINTI KOULUTUSSEMINAARI TAMPEREELLA

Kello 16:00-20:30 (kahvitus klo 15:40 alkaen, luennot klo 16:00)

Koulutuksen hinta:
60 eur /henkilö + alv (24%), sisältää luentomateriaalin ja kahvitarjoilun ennen seminaaria, sekä väliajalla.

Koulutukseen voit ilmoittautua sähköisesti täältä

Ilmoittautumiset 12.11.2013 mennessä.

Koulutuksessa käydään läpi verkkoliiketoimintaa ja sen kehittämistä, Internet-markkinointia, Digitaalista markkinointia, Sosiaalisen median mahdollisuuksia ja hyödyntämistä liiketoiminnassa. Saat käytännön läheistä tietoa mistä markkinoinnissa ja mainonnassa on kyse ja mistä kannattaa maksaa.

Markkinointiviestinnän muutokset painopisteen siirtyessä pikkuhiljaa perinteisestä medioista digitaalisiin. Hakumarkkinoinnin periaatteet, digimarkkinoinnin keinot ja käytännön vinkkejä menestyksekkääseen hakukonemainontaan. Saat kattavasti tietoa palvelujen ja sisällön tuottamisesta sivustoille ja kävijäseurannan hyödyntämisestä myynnin ja markkinoinnin apuvälineenä. Tietoa siitä miten markkinat muuttuvat uusien välineiden, mobiililaitteiden käytön lisääntyessä ja miten sosiaalinen media, blogit toimivat mainonnan välineenä.

PK-yrityksen verkkomarkkinoinnin ABC. Kanavapaljous ja eri mahdollisuuksien määrä verkossa aiheuttaa markkinoijalle hämmennystä. Mitä kannattaa tehdä? Miten saan asiakkaita sivustolleni tai miten resursoin käytettävissä olevat eurot sekä ajan? Sisältömarkkinointi avaa keinot siihen, miten oikeita, maksavia asiakkaita saadaan halutuille kanaville ja miten heitä sekä ohjataan että palvellaan tehokkaasti verkossa.

Markkinointisivusi löytyy jo Meediosta. Kotisivusi ja verkkokauppasi markkinointi helpottuu uuden Meedio-markkinointipalvelun avulla. Liitä kotisivusi tai verkkokauppasi osaksi Meediota helposti! Meedio on luotu helpottamaan yrittäjän elämää. Yrityksesi markkinointitoimet ovat nyt omassa hallinnassasi yhden, helppokäyttöisen sähköisen työpöydän kautta, myös mobiilisti. Meediossa näyt ilmaiseksi.

Google AdWords ja muut Googlen yrityspalvelut tarjoavat yritykselle mahdollisuuden tavoittaa potentiaalisia asiakkaita verkosta tarkasti ja tehokkaasti. Olet esillä juuri silloin kun he tuotteitasi etsivät. Google Adwordsin työkalut mahdollistavat mainonnan tuottavuuden tarkan mittaamisen. Voit testata mainontasi tehokkuuden pienellä budjetilla ja voit kohdentaa mainonnan myös käyttäjän maantieteellisen sijainnin mukaan.

Google Adwords:

– Adwordsin perusteet
– Tilin perustaminen ja tilin rakenne
– Oikeiden avainsanojen valitseminen ja mainosten kohdistaminen
– Kampanjan tehokkuuden mittaaminen ja parantaminen

Tavoitteena:

1. Antaa kuva AdWordsin toimintaperiaatteesta.
2. Osallistuja tietää mitä tulee huomioida tehokkaan mainostekstin suunnittelussa.
3. Antaa kuvan Googlen tarjoamista työkaluista.

Seminaarin jälkeen opiskelija:

1. Tuntee AdWordsin toimintaperiaatteet.
2. Osaa luoda tehokkaita mainostekstejä.
3. Tietää mitä mahdollisuuksia Googlen Adwords tarjoaa yritykselle.

Paikan päällä tapaat myös alan palveluita tarjoavia yrityksiä, saat tietoa miten Pirkanmaan eBuustin ja palveluntarjoajien avulla kehität yrityksesi liiketoimintaa ja miten kehittämistoimenpiteisiin, kasvuun ja kansainvälistymiseen on mahdollista saada myös rahoitusta.

Lisätiedot ja yhteydenotto:
www.ebuusti.fi
projektipäällikkö Mauri Autonen
mauri.autonen@ensimetri.fi
puh. 0400 834 204

Yhteistyössä:

untitled