Laivaseminaari verkkoliiketoiminnan kehittämisestä ja toiminnan laajentamisesta Suomessa ja kansainvälisille markkinoille. Ilmoittautuminen päättyy pe 6.9.2013

Torstai 12.9.2013 klo 18:00-22:30 (kahvitus klo 17:30 alkaen)

Lähtö ja paluu Laukontorin laivalaituri

silvermoon

Pirkanmaan Yrittäjien Sähköisen liiketoiminnan toimikunta ja Pirkanmaan eBuusti järjestävät laivaseminaarin

Verkkoliiketoiminnan, verkkokaupan myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä ja toiminnan laajentamisesta myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Risteily tapahtuu Hopealinjan m/s Silver Moon laivalla Pyhäjärvellä. Lähtö Laukontorilta.

http://www.hopealinja.fi/sivut/alukset.htm

Vuosien ajan kaiken maailman konsultit ovat puhuneet sosiaalisen median markkinoinnista, yhteisöllisyydestä ja verkostoitumisesta “ai että meillä kaikilla on niin kivaa!”-asenteella.

Kukaan ei ole puhunut siitä miten sosiaalisen median markkinoinnilla tehdään rahaa. Kukaan ei ole puhunut konkreettisten case-esimerkkien avulla siitä kuinka esimerkiksi investointi Facebook-mainontaan tuo rahaa yrittäjän tai korporaation kassaan. Kukaan ei ole antanut selkeää strategiaa ja step-by-step-ohjeita Facebook-markkinointiin joka kasvattaa liikevaihtoa ja parantaa tulosta.

Nyt sitä on tarjolla.

Suomen tunnetuimman ja kokeneimman Facebook-markkinoijan Marko Pyhäjärven puheenvuoro sisältää konkreettisia esimerkkejä siitä miten Facebook-markkinointi tuo rahaa bisneksen kassaan.

Laivaseminaarin tavoite on tarjota asiaa, kontakteja ja rohkaista kansainväliseen kaupankäyntiin. Toinen yhtä tärkeä asia on verkkokauppiaiden verkostoituminen, moni kauppias istuu päivät koneen vieressä, eikä paljoa tunne muita kauppiaita, tästä syystä valitsimme seminaarin pitopaikaksi laivan.

Seminaarin hinta 35€ + alv. Se sisältää risteilyn, luennot, tulokahvit, Buffet-illallisen sekä tutustumisen laivan yläkannen messuosastoon, jossa eri alan toimijat esittelevät omia palveluitaan.

Mukaan voidaan ottaa 100 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Seminaari on täyteen varattu!

Peruutuspaikkoja voi tiedustella Mauri Autoselta.

Lisätiedot ja yhteydenotto:
www.ebuusti.fi
projektipäällikkö Mauri Autonen
mauri.autonen@ensimetri.fi
puh. 0400 834 204