Myy tuotteitasi hyvillä kuvilla. Verkkokaupan / kotisivujen tuotteiden valokuvauskurssi. Koulutus on nyt täyteen varattu, peruutuspaikkoja voit tiedustella Mauri Autoselta!

Lauantaina 28.9 opetusta klo 10.00 – 16.00

Sunnuntaina 29.9 klo 10.00 – 16.00

Koulutuksen hinta:
100 € /henkilö + alv 24%, sisältää luentomateriaalin ja kahvitarjoilut.

KOULUTUS ON NYT TÄYTEEN VARATTU! PERUUTUSPAIKKOJA VOIT TIEDUSTELLA MAURI AUTOSELTA.

Mukaan voidaan ottaa 15 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Verkkokaupassa ja kotisivuilla laadukas tuotekuva on paras myyntivaltti ja huono kuva tehokkain tapa karkottaa asiakkaat. Kurssilla opitaan käytännön esimerkein tuotekuvauksen tekniikkaa ja ilmaisua. Valaisun hallinta on tuotekuvauksen tärkein osa-alue. Kurssilla opitaan erilaisia tekniikoita hallita valaisua ja tutustutaan tuotekuvauksen apuvälineisiin ja tapoihin valmistaa itse ilmaisia tai halpoja apuvälineitä.

Toisena päivänä kuvataan opettajan opastuksella omia tuotekuvia, jolloin käytännön kautta opitaan valaisun salat. Oikealla valaisutekniikalla kuvattu tuotekuva on usein sellaisenaan valmis sijoitettavaksi verkkokauppaan. Joskus kuitenkin kuvia on syytä rajata ja/tai säätää sävyjä ja kontrastia. Toisen päivän lopuksi opettaja demonstroi, kuinka kamerasta tietokoneelle tallennettu kuva kannattaa käsitellä kuvankäsittelyohjelmalla, jotta lopputulos on mahdollisimman hyvä.

Opiskelijan kameran tulisi olla joko järjestelmäkamera tai hyvälaatuinen pokkari, jossa on valotuksen käsisäätömahdollisuuksia sekä mahdollisuus liittää ulkoinen salama. Jos et vielä omista sellaista kameraa, kurssilta saa myös vinkkejä laitehankintaan.

Lisätiedot ja yhteydenotto:
www.ebuusti.fi projektipäällikkö Mauri Autonen mauri.autonen@ensimetri.fi puh. 0400 834 204

Yhteistyössä:

Tuote-esittelyt