Tilaisuus on täyteen varattu!!! Kansainvälinen verkkokauppa aamiainen. Verkkokauppaliiketoiminta kotimaassa ja kansainvälisillä markkinoilla (maksuton) Huom. koulutuspaikka vaihtunut Aamulehden auditorioon!

Tilaisuus on on täyteen varattu! Peruutuspaikkoja voitte tiedustella Mauri Autoselta. Mielellään sähköpostitse mauri.autonen@ensimetri.fi Puhelin 0400 834204.

Tervetuloa maksuttomaan aamiaisseminaariin tiistaina 18.2.2014 klo 8:30-11:00 kuulemaan verkkokaupan asiantuntijoita, saamaan eväitä toiminnan laajentamiseen, sekä tietoa kansainvälisestä kaupankäynnistä.

Tilaisuus on suunnattu pirkanmaalaisille yrityksille, jotka suunnittelevat verkkokauppaliiketoiminnan käynnistämistä tai laajentamista kotimaassa, sekä kansainvälisillä markkinoilla.

Tilaisuudessa käydään läpi verkkokauppaliiketoimintaa, toiminnan laajentumisen tuomia haasteita ja mahdollisuuksia, niin kotimaassa kuin Suomen rajojen ulkopuolelle suuntautuvassa kaupankäynnissä.

Luennoitsijoina:

Merja Pärssinen, myyntipäällikkö Itella Oyj
Petri Palonen, aluemyyntipäällikkö Oy Matkahuolto Ab
Markku Korkiakoski, toimitusjohtaja Vilkas Group Oy
Arto Paukku, myyntijohtaja Klarna Oy

Paikan päällä tapaat myös alan palveluita tarjoavia yrityksiä, saat tietoa miten Pirkanmaan eBuustin ja palveluntarjoajien avulla kehität yrityksesi liiketoimintaa ja miten kehittämistoimenpiteisiin, kasvuun ja kansainvälistymiseen on mahdollista saada myös rahoitusta.

Tilaisuus on maksuton. Paikkoja on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tilaisuudessa on aamiastarjoilu klo 8:30 alkaen.
Luennot alkavat klo 9:00.

Tilaisuus on täyteen varattu. Peruutuspaikkoja voitte tiedustella Mauri Autoselta.

Lisätiedot ja yhteydenotto:
www.ebuusti.fi
projektipäällikkö Mauri Autonen
mauri.autonen@ensimetri.fi
puh. 0400 834 204

Yhteistyössä:

al         nordea   itella

matkahuolto      klarna  Vilkas