Verkkoliiketoiminnan kehittäminen – sähköinen kaupankäynti – markkinointi – verkkokaupan kehittäminen -koulutusseminaari!

Kello 14:30-19:30 (kahvitus klo 14:30 alkaen, luennot klo 15:00)

Koulutuksen hinta:
60 € /henkilö + alv 24%, sisältää luentomateriaalin ja kahvitarjoilun ennen seminaaria, sekä väliajalla.

KOULUTUS ON NYT TÄYTEEN VARATTU!!!

Peruutuspaikkoja voit kysyä Mauri Autoselta puh. 0400 834204 mauri.autonen@ensimetri.fi

Mukaan voidaan ottaa 80 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset 12.3.2013 mennessä.

Koulutuksessa käydään läpi verkkoliiketoimintaa ja sen kehittämistä, sähköistä kaupankäyntiä, Internet-markkinointia, Digitaalista markkinointia. Saat käytännön läheistä tietoa mistä markkinoinnissa ja mainonnassa on kyse ja mistä kannattaa maksaa. Neuvoja sähköisen liiketoiminnan aloittamiseen tai nykyisen liiketoiminnan laajentamiseen. Verkkokaupan perustamisesta kehittämiseen, myynnin kehittämisestä käytännön tasolla, eri palveluiden ja toimijoiden roolit ja vastuut.

Markkinointiviestinnän muutokset painopisteen siirtyessä pikkuhiljaa perinteisestä medioista digitaalisiin. Hakumarkkinoinnin periaatteet, digimarkkinoinnin keinot ja käytännön vinkkejä menestyksekkääseen hakukonemainontaan. Google Adwords ja muut Googlen yrityspalvelut, kansainvälistyminen ja  kohderyhmien löytämiseen käytännön työkaluja (Google Trends ja Google Global Market Finder).

Saat kattavasti tietoa palvelujen ja sisällön tuottamisesta sivustoille ja kävijäseurannan hyödyntämisestä myynnin ja markkinoinnin apuvälineenä. Tietoa siitä miten markkinat muuttuvat uusien välineiden, mobiililaitteiden käytön lisääntyessä ja miten sosiaalinen media, blogit  toimivat mainonnan välineenä.

Kun haluat verkkokaupan avulla laajentaa liiketoimintaasi kotimaan lisäksi myös kansainvälisille markkinoille, mitä sinun pitää huomioida. Tiedätkö mitä kaikkeen verkkokauppiaana tulisi tietää / mihin varautua jos ja kun haluat käydä kauppaa Suomen rajojen ulkopuolelle? Markkinointi, logistiikka, lainsäädäntö, toimitus ja maksutavat.

Paikan päällä tapaat alan palveluita tarjoavia yrityksiä, saat tietoa miten Pirkanmaan eBuustin ja palveluntarjoajien avulla kehität yrityksesi liiketoimintaa ja miten kehittämistoimenpiteisiin, kasvuun ja kansainvälistymiseen on mahdollista saada myös rahoitusta.

Luennoitsijat ovat alansa huippuammattilaisia.

Lisätiedot ja yhteydenotto:
www.ebuusti.fi
projektipäällikkö Mauri Autonen
mauri.autonen@ensimetri.fi
puh. 0400 834 204

Yhteistyössä:

untitled