Verkon avulla bisnestä! Verkkokauppa – Verkkoliiketoiminta = Verkkomarkkinoinnin kehittämisseminaari to 27.3.2014 klo 14-20

Aikataulu to 27.3.2014 klo (12:00-14:00) 14:00-20:00:

(12:00-14:00 palveluntarjoajien asiantuntijatapaaminen varattavissa etukäteen seminaarin yhteyteen)
14:00-15:00 kahvitarjoilu, yhteistyökumppanien esittelypisteet
15:00-15:15 seminaarin avaus Oskari Palomäki, yhteistyökumppanit
15:15-17:15 luennot, Veikko Vallin, Katri Tanni
17:15-17:45 kahvitarjoilu, yhteistyökumppanien esittelypisteet
17:45-19:45 luennot, Sami Kankkunen, Hanna Puro
19:45-20:00 loppuyhteenveto, aikaa kysymyksille

Seminaarin hinta: 40 eur /henkilö + alv (24%), sisältää luentomateriaalin ja kahvitarjoilun ennen seminaaria, sekä väliajalla.

Ilmoittautuminen seminaariin sähköisesti täältä

Seminaarin ohjelman A4 voit ladata täältä

VERKON AVULLA BISNESTÄ! VERKKOLIIKETOIMINNAN
VERKKOMARKKINOINNIN KEHITTÄMISSEMINAARI

Valmistava teollisuus, kivijalkakauppa, it-alan palveluyritys tai koulutuspalveluita tarjoava yritys – olitpa millä liiketoiminta alalla tahansa, verkko oikein valjastettuna tuo liiketoimintaasi lisää virtaa. Tule verkkoliiketoiminnan kehittämiseminaariin kuulemaan pk-yrityksen parhaat verkkovinkit ja -käytännöt.

Seminaarin luennoitsijat ovat alansa asiantuntijoita.

Oskari Palomäki Burninghill Production Oy, Oskari juontaa tilaisuuden rentoon tyyliinsä. Tilannekomiikan hallitsijana Oskari on omillaan livetapahtumissa.

Veikko Vallin, Suomen Mentoritiimi Oy, MENESTYSTEKIJÄT: Mitä ominaisuuksia yrittäjän tulee kaivaa itsestään tai tiimistään esiin, jotta kestävä menestyminen on mahdollista? Miten rekrytoidaan / liittoudutaan oikein? Miten rakennetaan vahva henkilö- tai tuotebrändi? Miten rakennetaan henkinen harjoitusohjelma menestymiseen?

Katri Tanni, Difffero Oy, Katri on markkinointiviestinnän ja brändien rakentamisen moniottelija. Katrin erikoisosaamista on asiakashyötyjen esiinnostaminen, niiden kommunikointisunnitelmat sekä projektien kokonaishallinta.

Sami Kankkunen, Google Finland Oy. Verkostoitumis- ja kahvitauon jälkeen  on vuorossa Sami, joka vastaa Googlen markkinoinnista Suomessa toimien sekä kuluttaja- että yrityskohderyhmiin kohdistuvan markkinointiviestinnän parissa.

Hanna Puro, Zento Oy, Hanna on sisällöntuotannon ja verkkoviestinnän ammattilainen. Erityisosaaminen: •sisältöstrategiaa ja sisältöjohtamista •sosiaalisen median koulutus ja valmennus (erityisesti aloittelijoille).

Asiantuntijapuheenvuorojen aiheina mm:

• Mitä ominaisuuksia yrittäjän tulee kaivaa itsestään tai tiimistään esiin, jotta kestävä menestyminen on mahdollista
• Verkkokauppaliiketoiminta kotimaassa ja kansainvälisillä markkinoilla
• Sisältömarkkinointi pk-yrityksille
• Digitaalinen markkinointi, Google Adwords ja Googlen yrityspalvelut
• Hakumarkkinointi – display (bannerimainonta) – retargeting (uudelleenmarkkinointi)
• Verkkosivustot mobiililaitteille
• Sosiaalisen median työkalupakki pk-yrityksille

Koulutuksessa käydään läpi verkkoliiketoimintaa ja sen kehittämistä. Saat käytännön läheistä tietoa mistä markkinoinnissa ja mainonnassa on kyse ja mistä kannattaa maksaa. Markkinointiviestinnän muutokset painopisteen siirtyessä pikkuhiljaa perinteisestä medioista digitaalisiin. Hakumarkkinoinnin periaatteet, digimarkkinoinnin keinot ja käytännön vinkkejä menestyksekkääseen hakukonemainontaan. Google Adwords ja muut Googlen yrityspalvelut, kansainvälistyminen ja kohderyhmien löytämiseen käytännön työkaluja (Google Trends ja Google Global Market Finder).

Saat kattavasti tietoa palvelujen ja sisällön tuottamisesta sivustoille ja kävijäseurannan hyödyntämisestä myynnin ja markkinoinnin apuvälineenä. Tietoa siitä miten markkinat muuttuvat uusien välineiden, tablet- mobiililaitteiden käytön lisääntyessä ja miten sosiaalisen median työkalut, blogit, Twitter, LinkedIn, Facebook toimivat mainonnan välineenä.

Kun haluat verkkoliiketoiminnan avulla laajentaa toimintaasi kotimaan lisäksi myös kansainvälisille markkinoille, mitä sinun pitää huomioida. Tiedätkö mitä kaikkeen verkkokauppiaana tulisi tietää / mihin varautua jos ja kun haluat käydä kauppaa Suomen rajojen ulkopuolelle?

Paikan päällä tapaat alan palveluita tarjoavia yrityksiä, saat tietoa miten Pirkanmaan eBuustin ja palveluntarjoajien avulla kehität yrityksesi liiketoimintaa ja miten kehittämistoimenpiteisiin, kasvuun ja kansainvälistymiseen on mahdollista saada myös tukea ja rahoitusta.

Kahvitarjoilut Kristallisali 1 krs, luennot auditoriossa. Kahvitarjoilujen lomassa verkostoitumista ja tutustumista yhteistyökumppaneiden esittelypisteisiin.

Yhteistyökumppanit ja palveluita tarjoavat yritykset:

Aamulehti – Alma Meedio, Nordea , Itella, Matkahuolto, Klarna, Vilkas Group, MakesYouLocal, ProsperCart, Luotain Consulting,
CheckoutBurninghill ProductionSuomen Mentoritiimi, DifferoGoogle FinlandZento

Lisätiedot ja yhteydenotto:
www.ebuusti.fi
projektipäällikkö Mauri Autonen
mauri.autonen@ensimetri.fi
puh. 0400 834 204

Yhteistyökumppaneina:

al    nordeaitella 

 matkahuolto klarna  Vilkas