VERKON AVULLA BISNESTÄ! KOTIMAA JA KANSAINVÄLISET MARKKINAT. VERKKOLIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISSEMINAARI 24.3.2015 klo 14:00-19:30

Seminaarin hinta: 40 eur /henkilö + alv (24%), sisältää luentomateriaalin ja kahvitarjoilun ennen seminaaria, sekä väliajalla.

Ilmoittautuminen seminaariin sähköisesti

Ohjelma (pdf) on ladattavissa täältä

Valmistava teollisuus, kivijalkakauppa, it-alan palveluyritys tai koulutuspalveluita tarjoava yritys – olitpa millä liiketoiminta alalla tahansa, verkko oikein valjastettuna tuo liiketoimintaasi lisää virtaa. Tule verkkoliiketoiminnan kehittämiseminaariin kuulemaan pk-yrityksen parhaat verkkovinkit ja -käytännöt.

Luennoitsijat:

Oskari Palomäki Burninghill Production Oy, Oskari Palomäki on esiintymisen ammattilainen. Vauhdikkaan miehen uraan on mahtunut yli 2500 vaikuttavaa tapahtumaa. Oskari juontaa tilaisuuden rentoon tyyliinsä. Tilannekomiikan hallitsijana Oskari on omillaan livetapahtumissa.

Pasi Pietarinen, Xtream Media/Xtream Media Solutions, Pasi auttaa yrityksiä ratkaisemaan kansainvälisen verkkokaupan haasteita markkinoinnissa, logistiikassa sekä maksuliikenteessä.
Pasin eritysalaa ovat Kiinan, Japanin, Yhdysvaltojen sekä Venäjän verkkokaupan asiantuntemus.

Hanna Puro, Zento Oy, Hanna on sisällöntuotannon ja verkkoviestinnän ammattilainen. Erityisosaaminen: •sisältöstrategiaa ja sisältöjohtamista •sosiaalisen median koulutus ja valmennus.

Jari Juslén, Akatemia 24/7 Oy, Jari Juslén (KTM, MBA) on kokenut digitaalisen suoramarkkinoinnin asiantuntija ja koulutusalan yrittäjä. Hän on pitkän markkinointiuransa jälkeen toiminut useita vuosia konsultointi- ja koulutusalan yrittäjänä. Yksi Jari Juslénin erikoisalueista on verkkomainonta.

Asiantuntijapuheenvuorojen aiheina mm:
• Kansainvälisen verkkokaupan haasteet:
Markkinoinnissa, logistiikassa sekä maksuliikenteessä
• Sisältömarkkinointi pk-yrityksille
• Digitaalinen markkinointi, nettimarkkinointi
• Google ja Facebook markkinointi
• Verkkosivustot mobiililaitteille
• Yrityksen sosiaalisen median työkalupakki:
Facebook, Twitter, Blogi, YouTube, mitä niistä otan käyttöön ja miksi?

Koulutuksessa käydään läpi verkkoliiketoimintaa ja sen kehittämistä. Verkkokauppaliiketoimintaa, markkinointia, toiminnan laajentumisen tuomia haasteita ja mahdollisuuksia, niin kotimaassa kuin Suomen rajojen ulkopuolelle suuntautuvassa kaupankäynnissä.Saat käytännön läheistä tietoa mistä markkinoinnissa ja mainonnassa on kyse ja mistä kannattaa maksaa. Markkinointiviestinnän muutokset painopisteen siirtyessä pikkuhiljaa perinteisestä medioista digitaalisiin. Hakumarkkinoinnin periaatteet, digimarkkinoinnin keinot ja käytännön vinkkejä menestyksekkääseen hakukonemainontaan vuonna 2015.

Saat kattavasti tietoa palvelujen ja sisällön tuottamisesta sivustoille. Tietoa siitä miten markkinat muuttuvat uusien välineiden, tablet- mobiililaitteiden käytön lisääntyessä ja miten sosiaalisen median työkalut, blogit, Twitter, LinkedIn, Facebook toimivat mainonnan välineenä.

Kun haluat verkkoliiketoiminnan avulla laajentaa toimintaasi kotimaan lisäksi myös kansainvälisille markkinoille, mitä sinun pitää huomioida. Tiedätkö mitä kaikkeen verkkokauppiaana tulisi tietää / mihin varautua jos ja kun haluat käydä kauppaa Suomen rajojen ulkopuolelle? Markkinointi, logistiikka, maksuliikenne.

Paikan päällä tapaat alan palveluita tarjoavia yrityksiä, saat tietoa miten Pirkanmaan eBuustin ja palveluntarjoajien avulla kehität yrityksesi liiketoimintaa ja miten kehittämistoimenpiteisiin, kasvuun ja kansainvälistymiseen on mahdollista saada myös tukea ja rahoitusta.

Kahvitarjoilut Kristallisali 1 krs, luennot auditoriossa. Kahvitarjoilujen lomassa verkostoitumista ja tutustumista yhteistyökumppaneiden esittelypisteisiin.

Yhteistyökumppanit ja palveluita tarjoavat yritykset:

Aamulehti – Alma Media, Nordea , Posti, Matkahuolto, Vilkas Group, Gelo Oy, MakesYouLocal, ProsperCart, CheckoutBurninghill ProductionB105, Lingoneer, WysiwygZento, Pirkanmaan Yrittäjät, Ensimetri

Tilaisuuden aikataulu ti 24.3.2015 klo 14:00-19:30:

Ovet avautuvat klo 14:00, yhteistyökumppaneita ja palveluntarjoajia paikalla
14:30-15:00 kahvitarjoilu, yhteistyökumppanien ja palveluntarjoajien esittelypisteet avoinna
15:00-15:20 Oskari Palomäki, Burninghill Production Oy, yhteistyökumppanit
15:20-17:30 Pasi Pietarinen, Xtream Media, Hanna Puro, Zento Oy
17:30-18:00 kahvitarjoilu, yhteistyökumppanien ja palveluntarjoajien esittelypisteet avoinna
18:00-19:15 Jari Juslén, Akatemia 24/7
19:15-19:30 loppuyhteenveto, aikaa kysymyksille

Lisätiedot ja yhteydenotto:
www.ebuusti.fi
projektipäällikkö Mauri Autonen
mauri.autonen@ensimetri.fi
puh. 0400 834 204

Yhteistyökumppaneina:

al    nordea Vilkas

    matkahuolto_logo_internet_2008            Posti_pieni     slider-lingoneer