Pirkanmaan eBuustin  julkinen rahoitus on päättynyt 31.3.2015

eBuustin kautta maksuton neuvontaa ja asiantuntijapalveluita

Sähköisen liiketoiminnan perusneuvonta on maksutonta, yritystapaamisessa  selvitetään yrityksen nykytilanne, kehitystarpeet ja ongelmat. Yritys saa myös tietoa mistä löytyy yhteistyökumppaneita, tekijöitä ja asiantuntija-apua. Tavoitteena on auttaa yrityksiä tehostamaan toimintaansa ja valitsemaan sopivia kustannustehokkaita ratkaisuja sähköisen liiketoiminnan käyttöönottamiseen ja kehittämiseen.

Täytä yrityksesi tiedot ohessa olevan nettilinkin kautta avautuvalle asiakastietolomakkeelle. Tiedot ovat luottamuksellisia ja palvelevat kehitystoimenpiteiden suunnittelussa, aina parempi mitä tarkemmin kuvaat yrityksesi nykytilaa ja kehitysparpeita. Palvelu on tarkoitettu pienille, alle 10 henkilöä työllistäville, yli 2 vuotta toimineille Pirkanmaalaisille yrityksille.

Yrityksille suunnatuissa maksullisissa kehittämistoimenpiteissä yritysten omarahoitusosuus 50 % kustannuksista. Hankeen kautta myönnetty tuki on de minimis -asetuksen mukaista tukea,  jolloin yrityksen saama yhteenlaskettu julkinen tuki voi olla enimillään 200.000€ per kolme (viimeistä) verovuotta.